Добросърдечието на русенци се прояви с нова сила в кампанията на "Утро" и федерацията по борба "Предай нататък за Мими". Мими е болното от церебрална парализа момиченце, което се нуждае от специализирана количка. Акцията включва събиране на пластмасови капачки, срещу предаването на които се набира сума за покупка на количката.
Особено активни през отпускарския период бяха работничките и служителите от фирма "Геяна" ООД. Те дори доставиха капачките лично в редакцията на "Утро". 
С много сериозно количество помогнаха и работещите в "Мосю Бриколаж". В акцията се включиха и Бисерка Андреева и нейните съседи, Иванка Дякова, Еленка Петрова, пенсионерският клуб в Долапите, Галина Стоянова, Кунка Йорданова, Димитър Керчев, състезателите по бадминтон от клуб "Русе", гимнастиците и гимнастичките от "Акро", служителките в спортен комплекс "Ялта". Вчера със събрани капачки ни зарадваха и служителите в дирекция "Териториално и селищно устройство" на община Русе.
Благодарим от сърце!
А кампанията продължава. Нека да бъдем разбрани правилно - ще е хубаво, ако в града ни има фирма, която би предложила по-сериозна цена за събираните една по една толкова много капачки. Все пак става дума за благотворителна инициатива, в която всяка стотинка ще е в полза за Мими.