Издирваният Радослав Стипцаров "Соколето" се самоубил след като бе обграден от силите на реда, предаде кореспондентът на БГНЕС от региона.

Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са чути два изстрела. Най-вероятно там се е укривал заподозреният.

Има един задържан, неговата самоличност на този етап не се знае.

„Издирваният за убийството тази нощ Радослав Стипцаров е открит в къщата убит. До него е имало ловна пушка двуцевка“, заяви директорът на ОДМВР Николай Хаджиев.

Според него е действано по горещи следи след убийството, проверявани са възможните адреси, къде може да се укрие. Соченият за убиец е влязъл в къщата на двамата братя, маскиран с перука. Той заявил, че е гладен, преди това е отнел мобилните им телефони, за да не издадат положението му.

След като е локализирано местонахождението на Стипцаров е извикан специализирания отряд от София, които са щурмували къщата.

Според комисар Хаджиев убитият е издирваният за убийството на бизнесдамата от Благоевград.

В 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „Мръсното кебапче”.

По данни на прокуратурата жената е починала от огнестрелна рана. Огледът на местопрестъплението продължи близо 5 часа.

Заподозрян за жестокото убийство е Радослав С. - „Соколето”, който преди седмица преби 35-годишната дъщеря на убитата тази нощ жена.

Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „Соколето”.

Полицейските патрули, разположени на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, проверяваха всички-леки и товарни автомобили, включително и багажниците им