Преди минути силите на реда изведоха мъж с белезници от къщата в село Бараково, предаде БГНЕС.

Все още не е ясно кой е задържаният. На място пристигнаха прокурори и директорът на ОД МВР Благоевград.

По-рано баретите блокираха село Бараково, намиращо се в община Кочериново. Предполага се, че в една от изоставените къщи там се е укривал убиецът на бизнесдамата от Благоевград. Издирваният за убийството е Радослав С. - „Соколето”. Специализираният отряд за издирване и задържане отцепи главната улица на селото. По предварителна информация откъм къщата са чути изстрели. Става дума за саморазрушаващата се къща на бившия футболист на „Пирин“ Христо Христов-Бараката.

В 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „Мръсното кебапче”.

Жената е починала от силна кръвозагуба, след като й е прерязана сънната артерия. До тялото й е открита счупена бутилка от бира.

Огледът на местопрестъплението продължи близо 5 часа.

Заподозрян за жестокото убийство е Радослав С. - „Соколето”, който преди седмица преби 35-годишната дъщеря на убитата тази нощ жена.

Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на „Соколето”, който не бе открит тази нощ.

Полицейските патрули, разположени на изходите на Благоевград, както и на Е-79 при Антените и жк. Струмско в посока Симитли, проверяват всички-леки и товарни автомобили, включително и багажниците им.