Майсторски приготвени грил изкушения, леденостудени напитки, много игри, състезания и награди очакват жителите и гостите на Русе в неделя в Парка на младежта. Шумният кулинарен празник, организиран от „Кока-Кола“, ще превземе района около Вазата от 10 сутринта чак до 22 часа вечерта на 29 юли. Малки и големи ще имат възможност да се включат в инициативата на открито и да отпразнуват заедно безценното време, прекарано сред семейството и приятели с вкусна храна и освежаващи напитки. 
В специален кът умелите кулинари ще могат да покажат ниво и да направят грил по свой вкус, който след това да споделят с любимите си хора. А посетители, чиято страст не е готвенето, могат просто да се наслаждават и да опитат от грил изкушенията. В другата зона на събитието с атракциони организаторите обещават много изненади и забавни спомени за цялото семейство. 
Част от най-големия кулинарен празник на открито на „Кока-Кола“ ще е и приятната музика, а за доброто настроение на жителите и гостите на града ще се погрижат Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Вили Стоянов и „Old School Trombone“.