Сенегалският футболист на "Дунав" Мухамад Муса Н`Дайие най-сетне се завърна в Русе. Той дълго чака в Мароко уреждане на визовия си проблем, а после замина по семейни дела в Сенегал. Централният нападател тренира вчера на индивидуален режим.
Със завръщането му хората на неговата позиция стават трима - Мухамад, Ахмед Ахмедов и Глаусио да Силва. Хубавото в случая, че сенегалецът може да играе и по крилото, но там като че ли не е неговата сила. Лошото е, че докато влезе във форма, ще мине поне един месец. Да припомним, че той игра много надъхано в последните мачове от отминалото първенство.  
В "Дунав" продължават да чакат двама играчи на проби. Както първи писа "Утро", става дума за ганаец и македонец. Преди имало разговори и с други чужденци, между които и сърбин, но финансовите им претенции били твърде високи. 
Междувременно администраторът на ФК "Дунав" Огнян Цветанов картотекира в БФС 21 футболисти. В списъка е и вратарят Веселин Добрев, който иначе ще играе като преотстъпен в "Калиакра" /Каварна/. Юношите пък, които евентуално биха влезли в сметките на Орачев, ще бъдат с уредени състезателни права през централата на Зоналния съвет във Варна.
"Дунав" ще влезе в петък в новото първенство с гостуване на "Витоша" в Бистрица. Мачът ще започне в 18.30 часа.