Всеки ден си купувам вестник "Утро", за да се информирам за случващото се в града и от години редовно участвам във всички предлагани игри. Без "Утро" не е възможно да мине денят ми, а участието в игрите ми носи удоволствие, особено когато наградите са свързани с пътувания. От известно време обаче бях на ръба да се откажа да участвам, тъй като нямам късмет с вас. Но ето, не е истина, че точно в петък 13-и ми се обадихте, че печеля, и се оказа, че съвпадението не е толкова страшно. Това каза вчера в редакцията на "Утро" Николина Милкова, която жребият определи за победител в първия кръг в новата игра на русенския медиен лидер "Утро" и реномираната туристическа агенция "MG Travel".
49-годишната дама е първата късметлийка в новата игра, която печели ваучер на стойност 100 лева за хотелско настаняване у нас и в чужбина и за екскурзии на "MG Travel". Печелившият талон на Николина с безпогрешно подредените снимки на Барселона и верните отговори на загадката беше изтеглен вчера в офиса на агенцията от служителката Боряна Симеонова. 
Много се изненадах, когато ми се обадихте и изобщо не очаквах, особено пък точно на тази дата. Тайно си мислех и по-скоро разчитах на късмета на съпруга си Ивелин Милков, който също участва в играта, а не на собствения си, сподели Николина, която е началник на склад. Предстои двамата да си изберат дестинация за лятната почивка, като много искат компания да им правят двете им деца - 24-годишният Теодор и 21-годишната Мартина. Семейството много обича да пътува, но последните години все по-рядко има тази възможност. 
Ваучерът променя всичко. Трябва да нагодим програмата и да изберем къде да отидем, каза още Николина, като допълни, че дъщеря им много иска да посети Испания. 
Първата късметлийка в новото издание на популярната лятна игра на "Утро" и "MG Travel" не е ходила в Испания, но изобщно не се е затруднила да разпознае забележителния град Барселона, който беше изобразен на снимката в играта.  
Дори липсата на прецизност от моя страна при изрязването на отделните части от загадката не можа да ми попречи след правилно подреждане да разпозная този забележителен град и да отговоря на въпросите. Малко ме затрудни това, че елементите са черно-бели и самото сглобяване на пъзела, но се справих, каза Николина. 
Тя ще продължи да играе и да вярва в късмета си, като се надява да спечели и голямата награда - незабравима ваканция за двама в Милано /трансфер от Русе до Букурещ, полет до Милано, две нощувки в тризвезден хотел със закуска, полет до Букурещ и трансфер до Русе.