Дъждът в неделя не попречи на русенските фенове да видят на живо своите музикални идоли на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Любимото турне за трета поредна година беше в Русе, а пълният до краен предел площад пригласяше на хитовете на Криско, Павел и Венци Венц, СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, Дара, Михаела Филева, Тита и DJ Дончо, възхищаваше се на танците на Балет Нова и Ballan.
Една нетрадиционна анкета зад кулисите разкри какво биха правили звездите, ако се бяха разминали със своята успешна музикална кариера. Тото и Лъчо от СкандаУ като бивши професионални футболисти веднага сформираха отбор от изпълнителите на турнето, на който те двамата са треньори. Точно в стил „световно първенство по футбол“ е и новото им парче „Хайвера“, чийто клип предстои да излезе скоро. 
В крайно различна посока от музиката навремето е гледала Михаела Филева - тя обмисляла кариера в сферата на компютърните технологии. За разлика от нея, Тита се е изявявала като модел. Художествената гимнастика пък е била мечтата на Дара. Михаела Маринова сподели, че освен да пее, от време на време дублира и детски анимационни филми. Тя никога не си е представяла да е нещо друго освен певица, но издаде, че медицината също я е привличала като малка. 
Малко известно е, че Павел учи във военноморското училище „Никола Вапцаров“ и някой ден ще бъде лицензиран капитан, а неговата дуетна половинка Венци Венц има сериозни познания в маркетинга. Преди да стане известен, Криско пък е бил помощник-барман на морето в миалното помещение.
Може би други професии наистина са изгубили ценни кадри, но със сигурност може да се каже, че българската музика и българските й почитатели са спечелили много повече. Турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour отново остави прекрасни спомени от преживяването у русенските си фенове, които ще очакват завръщането му догодина с новите хитове на звездите.