"Мърша такава! Простаци! Утайката на обществото! Заради такива като вас държавата е на такова дередже!" - с такива обиди била засипана от шофьор на "Етап-Адрес" майка с дете, която в събота пътувала за София с автобус на фирмата, който обслужва линията Силистра-Русе-София и тръгва от русенската автогара в 14 часа.
До просташките излияния се стигнало след няколко часа пътуване, в което краката на жената започнали да отичат заради счупени стъпенки на седалките. Малко преди Луковит тя решила да вдигне единия си крак на съседния ред седалки, на които нямало пътници, за да облекчи поне малко болката от неудобното пътуване.
Кракът ми дори не докосваше седалките, използвах за опора подлакътника и то не заради прещявка, а защото имах нужда. А шофьорът, вместо да ме запита защо постъпвам така или поне да ми направи възпитана забележка, не само ме навика по най-грубия начин, а ме ритна, явно за да покаже кой е шефът. Но най-лошото е, че всичко това стана пред очите на сина ми, който изпадна в шок, разказа потресената Елица Георгиева.
Същата атака преживял и младеж на по-задна седалка, който също си бил вдигнал крака, за да не се схвани от дългото неудобно пътуване.
Талантливата русенка е един от най-добрите сценографи у нас и е автор на декорите за много впечатляващи спектакли, но надали и на сцена е виждала подобни абсурдни ситуации.
Още една лъжичка катран към горчилката добавя и фактът, че никой в автобуса не е реагирал и не се е опитал да озапти разбеснелия се шофьор.
Намеренията на Елица Георгиева са да направи официално оплакване във фирмата от шофьора на автобус с регистрационен номер С 5458 ХК, освен това никога повече да не пътува с "Етап-Адрес" и да препоръча същото на близки и приятели. За да не се намери отново някой да ги унижава, вместо да ги обслужва, каквато му е работата.