Да стегнат малко джамбазите, да видят, дето носят тия стари коли от Италия, от Германия, как ги правят, какво ги омагьосват! Хората ще се запалят! Искат да спечелят по един чувал пари, искат да продадат една кола и да живеят една година. Така изля емоциите си пътник в пламнала в движение кола, която вчера изгоря напълно на бул.“България“ и предизвика огромно задръстване, но за радост никой не пострада.
Пътуващите в унищожения „Опел Астра“ отивали на работа в София. Внезапно таблото започнало да пуши и предницата лумнала в пламъци. Шофьорът не загубил самообладание, успял да спре и да се измъкне заедно с останалите мъже на безопасно разстояние.
Стара коли, подпалила се е. Купил я е от някоя автокъща, а автокъщите така правят, измамаджии. Въртят километражите, гасят лампичките на аербеците. Какво да кажа, даде за нея човекът 2000 лева, сега ще отиде на вторични суровини за желязо за 200 лева. Тази кола струва не повече от 1000 лева, тя е 2000 година, колко да струва. Кола-боклук!, заяви ядосан един от дуловчаните.