В „Дунав“ загубиха окончателно надежда, че Исмаил Иса ще се върне в отбора, научи „Утро“. Както два пъти вече писахме, футболистът се е покрил и вероятно си реди преминаване в друг клуб.
Няма и нови играчи, въпреки че се търсят халфове и нападател. Сенегалецът Мухамад Муса Н`Дайие пък, чийто визов проблем уж беше решен, продължава да изчаква разрешението за пътуване в Мароко. Контузените са двама - бразилецът Виктор Сандес и алжирецът с френски паспорт Насим Зитуни.
В предстоящата програма единственото сигурно е, както вече „Утро“ писа, е съботната контрола срещу „Черноморец“ /Балчик/ от 18 часа в Търговище. 
Междувременно се разбра, че управителят на хотела „Калина Палас“ - Мирослава Колева, изпратила с изненада футболистите на „Дунав“ след края на лагера им в Трявна. Тя ги зарадвала с торта с цветовете и емблемата на клуба.
„Пожелаваме на „Дунав“ силен и сладък сезон. Убедени сме, че отборът ще постигне много победи през новото първенство на Първа лига“, дръпнала слово на изпроводяк г-жа Колева.
Ръководството на клуба пък благодарило за страхотното посрещане и чудесните условия.