Седмици преди старта на новия вълнуващ сезон на тв риалито "Фермата" то ще оживее пред феновете си в рамките на фестивала "One Love Tour". В България той започва на 30 юни в Южния парк в София и ще продължи в Банско, Варна, Русе и Стара Загора. 
Второто поред българо-македонско турне тази година е по-мащабно, с 12-часови фестивали със свободен вход и специален акцент върху "Фермата", традиционните занаяти и хубавата музика. Арената за дуели от култовото шоу ще бъде най-голямата атракция в програмата му. За първи път хора извън риалити формата ще имат шанс да изпробват на живо автентичните битки за елиминация и имунитет. 
Вниманието ще привлича и Улица на занаятите, която ще олицетворява българските и македонските традиции, куклен театър, спорт, викторини, кулинарни презентации, мобилни барове и ресторанти и др. Във всеки град празникът ще бъде закриван с музикален концерт с гост-изпълнители като Ъпсурт, Pavell&Venci Venc, Деси Добрева, Гери-Никол, Криско, Сладкаристика, Графа, Next Time и много други. 
В Русе шоуто ще гостува на 8 септември.