Стотици русенчета се наредиха на огромна опашка пред книжарница "Хермес", за да се сдобият с новата книга на влогъра Стан - втория му роман "Измамен". Ютюб звездата отправя към своите фенове послания, свързани с кибернасилието, фалша и опасностите, които дебнат младежите. Романът е издаден в чутовния за българските издателства тираж от 15 000 екземпляра. 
Станислав Койчев е втората тийнейджърска онлайн звезда с книга след Емил Конрад, като интересът към него е неизмерим. Това показа и вчерашното търпеливо чакане на огромната опашка, проточила се от книжарница "Хермес" почти до Часовника. На нея чинно стояха момичета и момчета от възрастта "тийн", но също и съвсем невръстни хлапета - от втори-трети клас. Не липсваха също и майки, видимо тръпнещи не по-малко от своите чеда при мисълта за срещата с любимия писател. 
Стан посрещаше феновете вътре, където климатиците правеха обстановката далеч по-приемлива от напечената улица "Александровска". Стефи пишеше автографите, Стан ги подписваше, след което младежът и неговата приятелка слагаха усмивките на лицата си и прегръщаха поредното смутено от късмета си хлапе - за снимка! 
Предишния ден във Велико Търново върволицата с тийнейджъри не спряла от четири следобед до осем вечерта. За Русе се очертаваше аналогична картинка. Повечето от децата на опашката си купуваха новия роман на влогъра "Измамен" - срещу 14.99 лева. Имаше обаче и деца, които си вземаха не само новия бестселър, но и първия роман на Стан "Невидим". Научавайки, че към книгата ще получат и плакат със снимка на своя кумир, момиченца изпадаха в неподправен екстаз - а някои зашеметени от щастието да се сдобият с плакатче, дори забравяха да си приберат портмоненцата от щанда в книжарницата.