Влогърът Стан, който се радва на над 250 000 последователи в Ютюб и над 2 000 000 гледания на видеата с негово участие месечно, отново ще бъде в Русе, за да представи поредния си бестселър - романът „Измамен“. Той е продължение на първия му роман „Невидим“, обявен за най-продаваната книга на 2017 година от веригата „Хеликон“, която организира представяне и в Русе през октомври миналата година.
Домакин на Стан този път ще бъде книжарница „Хермес“ на улица „Александровска“71.
Младият пловдивчанин Станислав Койчев, който е след най-популярните видео влогъри у нас, по традиция събира огромни тълпи почитатели. В „Измамен“ 25-годишният автор продължава да разисква темите от първия си роман - кибернасилието, фалша и опасностите, които крие привлекателния свят на съвременните знаменитости. 
„Основното послание, което искам да отправя към читателите на втория си роман, е, че понякога блясъкът може да бъде измамен и всеки от нас трябва да се научи да отстоява себе си и да не се пречупва под въздействието на околните. Вярвам, че когато пишеш от сърце и душа, винаги стигаш до правилните хора“, казва самият той.