Отборът на „Сокол“ /Русе/ спечели правото да играе на национални финали. Тимът стана победител в шестото регионално издание на аматьорския футболен турнир „Каменица фен къп“ за Русенска, Разградска, Силистренска и Търговищка област. На финала „соколите“ победиха с 1:0 /гол на Айгюн Ешремов/ тима на „ФК Мечките Ирим“ /Русе/. Трети се класира съставът на „Фортуна“ /Разград/.
Отборът на „Технолоджи“ взе наградата за спортменство, Гено Генов от „Мечките Ирим“ - за най-атрактивен футболист, Зеки Сезаи от „А отборът“ - за най-сърцат защитник.
Състояха се и две шоу мачлета. Двубоят вчера между фенклубовете на „Астън Вила“ и „Дунав“ завърши при 3:1 за „англичаните“, в чийто тим бе легендата Божидар Искренов-Радостта на народа.
В събота се състоя среща между ветерани и сборен отбор на общината с журналисти. Лицето на турнира Божидар Искренов вкара гол за ветераните, Тихомир Димитров се разписа два пъти, Кирил Глушков добави четвъртия изстрел. Точни за сборния тим бяха Радомир Хараланов и Камен Христов.