В приказен замък е превърнато фоайето на Кукления театър, който вчера посрещна децата с червен килим. Напълно обновеното и оформено по артистичен начин пространство накара най-малките зрители да се почувстват като в истинска приказка на вчерашния си празник. Преди да пристъпят прага, те бяха посрещнати от Червена кралица на кокили, която правеше големи сапунени мехури, а малчуганите не спираха да се забавляват. Шапкар пък раздаваше вълшебни бонбони за вълшебно щастие. 
Това е един много мечтан проект и благодарение на талантливите художници Таня и Георги Пасеви той е вече факт. Искаме нашите малки гости да се чувстват като в истински малък кралски театър до голямата река, каза директорката Теменуга Хараланова.
„След като се събрахме трима мечтатели, започнахме малко по малко да вървим от мечтите към реалността, с помощта на приятели и фирми, за да изпълним проекта. Като едни мечтатели си пожелахме да направим театъра чудесно и приказно място, каквото смятаме, че трябва да бъде. Отне ни доста време, като работим от началото на годината, а когато започнахме, ни водеше вдъхновението. Изготвихме проект, търсихме хора, които да вдъхновим да ни помогнат в набирането на средства и изпълнението, и успяхме“, споделиха художниците нa Кукления театър Таня и Георги Пасеви.