Фестивалът One Love Tour 2018 стартира на 16 юни в Скопие, съобщиха вчера продуцентите от „Междинна станция“ Андрей Арнаудов и Иван Христов. Русенци също ще могат да станат част от пъстрия празник, в който вземат участие македонските „Иноватива груп“ със Саня Николич-Маринкович и Марко Маринкович от „Слаткаристика“, Васил Найденов, Владимир Ампов-Графа, Next Time и Димитър Господинов, участник в тв риалито „Фермата“.
Андрей Арнаудов сподели, че съвместният проект на турнето между България и Македония е негова сбъдната мечта. One Love Tour 2017 премина през две държави за 5 месеца и хиляди фенове се събраха в името на нейно величество музиката. Огромният успех стимулира продуцентите да продължат работата по проекта, като мащабът се разширява и турнето One Love Tour става фестивал, при това напълно безплатен. Той ще предложи 12-часова програма, включваща различни стилове музика, фолклор, детски театър и вокални групи, популярни изпълнители от двете държави, stand up комици и кулинарни презентации, а в градовете в България по време на феста ще бъде изградена Улица на занаятите. 
Най-голямата атракция на One Love Tour 2018 ще бъде Арената на игрите, която за първи път от старта на „Фермата“ ще бъде достъпна за хора извън тв формата. Те ще могат да премерят сили с част от участниците от „Фермата“, с публични личности, с телевизионни водещи и помежду си. 
В Русе One Love Tour ще гостува на 8 септември, това е предпоследният град преди финала на феста на 5 октомври в Стара Загора.               У