Изнесени офиси в четири русенски общински центъра ще има следващата седмица електроразпределителното дружество „Енерго-Про“.
На 14 май експертите на компанията ще очакват нуждаещите се от информация или услуга в Земеделския център в Две могили, на следващия ден ще бъдат в читалището на Бяла, а на 16-и и 17-и - съответно в читалището в Борово и в пенсионерския клуб във Ветово. 
На 18-и отваря приемната в читалището Новград, на 28 е ред на Ценово, където срещите ще се провеждат в пенсионерския клуб в сградата на читалището, а на 29-и на ред е Сливо поле. Там временният офис ще бъде в помещение на централната автоспирка. На 30-и специалистите ще бъдат в кметствата на Пиргово и Щръклево, а на 1 юни - в пенсионерския клуб в Тръстеник.
Най-търсените услуги в тези мобилни приемни са смяна на титуляр на партида, актуализация на клиентски данни и др. На разположение на посетителите са специалисти, които консултират и съдействат при заявяването на всички услуги, които не изискват плащане в брой. Необходимо е клиентът да представи документи за самоличност и за собствеността на имота, за който се отнася съответната услуга.