Чувства? Слабо казано! Преливащи емоции, носталгия, усещане за нещо неповторимо, чакано, случващо се, водовъртеж от еуфория и адреналин, каращ те да настръхнеш още преди да усетиш наелектризирания въздух в залата в очакване на концерта на „Форинър“. Те самите в Русе! На няколко метра от мен, от теб и от над 3000 души в Арена Русе! Тези, които преди 30 години изпълваха с адреналин дивеещите на „Urgent“ днешните бели глави, а въображаемото изпълнение на виртуалното соло на саксофона беше направо задължително на всеки дансинг, над който се носеше пълното с енергия „Ъджън“!
Макар и съставът на групата да е силно променен, духът на създадения през 1976 година в Ню Йорк „Чужденец“ /такъв е преводът на „Форинър“/ си остава един и същ. А песните с неподражаем стил, донесли на бандата десет мултиплатинени албума и над 75 млн. продадени албума, продължават да са своеобразен химн за цели поколения. 
Още първото парче „Double Vision“ взриви във вторник вечерта публиката. Оттам вече всичко беше музика, а публиката едно цяло. С 11 парчета и три биса легендите на рока се раздадоха на сцената. Double Vision и Head Games, последвани от Cold as Ice, Waiting for a Girl Like You, премина през Dirty White Boy, Say You Will и още хитове.  В средата на концерта „Urgent“ нажежи въздуха до червено, а с култовата „Juke Box Hero“ всички пееха до прегракване. Бисът с вечната „I Want To Know What Love Is“ на вокалиста Кели Хансен накара хората в залата да прегърнат близките до тях.
„Колко от вас тук са над 40 години?“, попита в разгара на шоуто Кели Хансен.
Дали хората не чуха, или не разбраха въпроса, но малцина вдигнаха ръце. 
„А колко са под 40?“, продължи фронтменът. 
Тогава залата избухна.
„Ехаааа, харесвате ми!“, каза Кели Хансен.
Просто всички бяхме млади, дори и над 50!