Нови наеми на Градския стадион иска кметът Пламен Стоилов с оглед основния ремонт и вложените средства в различни подобрения на съоръжението. Докладната записка е внесена в общинския съвет и ще бъде разгледана на заседание на съветниците.
Според предложението използването на терена за мач от първенството в Първа лига ще струва 2050 лева с ДДС. Ползването на трибуната, касите за билети, правата за продажба и търговия с аксесоари са оценени на 1780. Достъпът до съблекалните, конферентната зала, медицинския кабинет, допинг кабинета и стаята за дежурния делегат ще формират плащане от 500 лева. Осветлението при вечерните мачове ще е на цена от 600, озвучителната уредба - на 280, а правото на реклама - на 350 лева.  
Теренът ще се предоставя за мач от първенството на Втора лига срещу 1025 лева. Трибуни, каси, търговията с аксесоари ще възлизат на 890, а ползването на съблекалните, стаите за длъжностни лица и други кабинети - на 250 лева. Лампите ще бъдат запалени срещу 300, а по уредбата ще се съобщават съставите срещу 140 лева. Рекламното право е фиксирано на 175.