Броени дни ни делят от първата паметна среща на русенската публика с една от най-великите рок банди на всички времена „Форинър“. Можем да сме сигурни, че и самата група ще даде всичко от себе си на 8 май в зала Арена Русе, тъй като пази невероятни спомени от българската публика при предишната си визита у нас.
Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на „Ивентим“ (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, „Технополис“. Свободни седящи места вече няма, но ако побързат, феновете на бандата все още могат да си закупят правостоящи билети на цена от 50 лева.
В зала Арена Русе няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. 
Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на „Форинър“.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала на Арена Русе. 
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
Посетителите на концерта в Арена Русе със сигурност ще се чувстват комфортно, защото това безспорно е най-модерното и функционално ориентирано съоръжение в България за провеждането на развлекателни събития.
Шоуто на легендарната банда „Форинър“ е с начален час 20 часа, а вратите отварят в 18.30 часа! Не го пропускайте!