Как да направим дома си по-умен ще ни обясни ръководителят на проекти в „Мусала Софт“ Станислав Ботев по време на третата технологична конференция MUFFIN Conference Ruse 2018, която ще се проведе в събота в Русенски университет. Неговата лекция е добавена към предварително обявената програма. Тя ще се фокусира върху автоматизацията в ежедневието ни, като ще обърне особено внимание на демонстрацията на обсъдената теоретична част. 
В това издание на поредицата от презентации за „умни домове“, ще се акцентира върху обработката на образи и обекти, за да покаже как например домът ни може да започне да разпознава любимата ни бира. 
Станислав Ботев има над 12 години професионален опит, а интересите му са свързани с Oracle технологии и Java света. През последните години той се специализира в SOA-базирани софтуерни решения, IoT в областта на Smart Home платформите, както и в Connected Drive направлението, което става все по-популярно с навлизането на автономните автомобили. 
MUFFIN Conference Ruse 2018 ще започне в 10:30 ч в  зала 2Г.204 на РУ. Регистрацията е безплатна през сайта на конференцията https://goo.gl/Tq4Qir.