Старши треньорът на „Лудогорец“ Димитър Димитров-Херо изгледа от официалната трибуна мача на „Дунав“ с „Етър“ в компанията на изпълнителния директор на русенския клуб Ивайло Петков. На полувремето към тях се присъедини председателят на Областния футболен съвет Димитър Димитров-Кулеманс. Появата на Херо предизвика изненада, но и слухове, защото няколко дни по-рано сред зрителите за мач на „Дунав“ бе помощникът му Георги Чиликов. 
Откъде у тях такъв интерес към русенския тим? Дали защото са в почивка, избират пътя към Русе? Че те могат да отдъхват и пред телевизора с някой къде-къде по-качествен двубой от големите първенства на Европа. 
А дали Херо и Чиликов не идват, за да видят какво може халфът на „Дунав“ Васил Шопов? Само гадаем, но като че ли друго убедително обяснение няма. Васил е интересен футболист, от „Ботев“ /Пд/ отдавна напират за него, а да го поиска шампионът си е комплимент и за играча, и за клуба. Лошото е, че накъдето и да тръгне Шопов, в касата на „Дунав“ няма да влезе нищо, тъй като текат последните седмици от договора му.