Готовите облекла невинаги отговарят на вашите изисквания и желанието ви да сте уникални и неповторими. Много рядко те са близо до представите ви за мода такава, каквато вие я разбирате. Ателие 1991 е мястото, което ще отговори на всички ваши изисквания и където ще бъдете обслужени с внимание от моделиер с дългогодишен опит. Там всеки мъж може да направи своята индивидуална поръчка за официално облекло, получавайки най-добрите съвети. В Ателието на улица „Княжеска“ 39 (до „Кралска закуска“) мечтаният костюм ще се превърне в реалност, защото когато една дреха е ушита по точен размер, тя стои добре на човека и с нея ще бъде винаги по мода. Модната къща отвори врати в началото на месец април и е готова да посрещне и изпълни желанията на мъжете с по-нестандартни предпочитания за мода. 
Нашите консултанти ще се погрижат да получите най-добрите съвети за правилен избор на подходяща материя, помощни материали и аксесоари. Имаме доставчици на платове - български вносители, като се предлага голям асортимент от цветове и материи. Освен това ще приложим професионализъм при вземането на мерки, за да може кройката и силуета да са подчинени на телосложението на клиента, обяснява управителят на Ателие 1991 Мустафа Аковлу. 
Целта на Ателие 1991 е мъжете, които търсят облекло, ушито точно за тях и по мярка, да бъдат обслужени максимално добре. Приемат се индивидуални поръчки за мъжки официални облекла, както и на спортно-елегантни по снимка или дизайн на ателието. 
За всеки костюм по мярка е необходимо да се създаде индивидуална кройка, съответстваща на взетите мерки, като се отчетат всички особености на фигурата - оптимална дължина на ръкавите и панталона, широчина в талията и раменете, казва Аковлу. 
Клиентите в ателието ще получат професионални съвети, съобразени със съвременните модни и дизайнерски тенденции. Всяка дреха се изработва с внимание и към най-дребния детайл. Това дава гаранция на клиентите за уникалност на моделите и им носи самочувствие, елегантност и комфорт. 
В приятна и комфортна обстановка симпатична служителка на ателието посреща клиентите всеки делничен ден от 10 до 18 часа и в събота от 10 до 14. Желаещите могат да се обадят на тел.: 0899144454, за да запишат своя час за среща с консултант.