„Отвратена съм, срамувам се и се страхувам от хулиганското и нагло поведение на общинския съветник Недялко Христов от ГЕРБ, чиято кандидатура издигнахме аз и моите съграждани с надеждата да защитава интересите на хората от село Кривня. Аз също съм член на ГЕРБ от самото й създаване, но от известно време не посещавам сбирките на местната структура, ако може да се нарече така. От няколко месеца съм подложена на невиждан терор - както словесен, така и телефонен, и медиен също.“ С тези думи служителката на детската градина в Кривня Татяна Иларионова, чийто син беше ударен от общинския съветник Недялко Христов от ГЕРБ в края на февруари, се обръща за съдействие към зам.-председателя на изпълнителната комисия на ГЕРБ Цветан Цветанов. Тя е изпратила писмо до Цветанов, в което изразява болката и възмущението си от постъпките на общинския съветник. 
„Утро“ разказа за инцидента в края на февруари, при който общинският съветник от Ветово ударил 22-годишния син на Иларионова - Владимир, по време на спор в село Кривня. В центъра на селото колата на служителката на детската градина била засечена от автомобила на общинския съветник Недялко Христов. По разказа на Иларионова той излязъл навън и започнал да я заплашва и  обижда, наричайки я престъпничка. Синът на жената присъствал на скандала заедно със свой приятел и се намесил в опит да успокои Христов и да защити майка си. Вместо това получил удар в лицето, който ясно е документиран на две от охранителните камери на площада. В писмото си до Цветанов служителката на детската градина посочва, че с арогантното си и хулиганско поведение Христов демонстрира неуважение и незачитане на дейността на образователната институция, както и работата на Иларионова като учител, възпитател и родител. 
Жената подчертава, че за целия си 35-годишен стаж в системата на образованието никога не е наказвана и никога не са получавани жалби от родители, колеги и институции срещу нея. 
Дори общинската структура вече губи позиции с хора като Д.Денев, много интелектуалци вече напуснаха партията благодарение на отношението на горепосочения господин. От 35 години работя на територията на община Ветово, но такъв хаос, такова отношение и стил на работа не съм виждала. Срамувам се, възмущавам се, обидена съм. Аз ще остана в редиците на ГЕРБ, но с отврат и погнуса ще напусна местната структура и ще се присъединя в структурата в Разград, пише още Иларионова в писмото си до Цветанов.                               У