Възгласи „Оставка, оставка!“ огласиха Градския стадион десетина минути преди края на мача между „Дунав“ и „Септември“ /София/ вчера. Бунтът на феновете срещу старши треньора Малин Орачев избухна, защото русенският отбор губеше с 0:2 след отчайваща игра, а не се виждаше по какъв начин може да настъпи някакъв прелом. Призивите наставникът да си ходи продължиха и след края на двубоя. Орачев мушна ръце в джобовете си и тръгна към съблекалните. 
„Дунав“ загуби мача отново по възможно най-глупавия начин. Пас на Борис Галчев в 18-а минута разсече защитата, топката стигна до Крис Гади, който се измъкна сам срещу Мартин Луков и спокойно стреля - 0:1!
За капак капитанът Диян Димов получи контузия и напусна принудително терена. 
4 минути по-късно Петър Патев тръгна да се надлъгва с Будинов в опасна близост до Луков. Бившият нападател на „Дунав“ му открадна топката, опита хилаво подаване, но кълбото се чукна злощастно в Милчев. Авгогол и 0:2!
Русенските футболисти се посъбудиха едва след половин час игра. Чудесно центриране на Васев прати топката към Исмаил Иса, но на тарана не му достигна малко, за да я прати в мрежата. После алжирецът Зитуни стреля отдалеч и топката се отби от сглобката на вратата.
„Дунав“ изигра по-смело второ полувреме, но така се отваряше в средата на терена и в защитата, че можеше да получи още голове. И все пак създаде две-три положения. Най-чистото бе на Васил Шопов, който стреля по диагонала, но вратарят Янко Георгиев отби топката. Васев пък шутира неточно от воле след чудесно центриране на Шопов.
Ако сложим на везните качествата на футболистите от двата отбора, момчетата от „Дунав“ едва ли стоят по-долу. Но играта на отбора не върви и това се повтаря от мач на мач. Ако стремглавото спускане продължи, тимът като нищо ще се стромоляса през баражите като член на Втора лига.
След края на злополучния мач вчера с поредната загуба на русенския отбор феновете се събраха пред съблекалните, за да питат старши треньора Малин Орачев защо се получа така и накъде върви тимът.
Дунав“: Луков, Попадийн /Ненов/, Милчев, Васев /Костадинов/, Патев, Димов /Зитуни/, Карагарен, Станоев, Иса, Шопов, Н`Диайе.