Пловдивчанинът Георги Кабаков ще ръководи неделния мач от група „Б“ на втората четворка в Първа лига между „Дунав“ и „Септември“ /София/ в Русе. Двубоят на Градския стадион ще е от 17.30 часа при, както писа вече „Утро“, цена на билета от 4 лева.
По ирония на съдбата Кабаков ще се завърне на русенски терен, след като попадна под жестоки и до известна степен справедливи удари точно след мач с участието на русенския отбор. За последно той реферира двубой за първенство на Първа лига на 5 март, когато дунавци бяха домакини на ЦСКА. Знаете какво се случи - дунавци загубиха с 0:2 след първи скандален гол на Каранга с ръка. После пък защитникът на „червените“ Божидар Чорбаджийски налетя без топка срещу Васил Шопов и му нанесе удари в гърба, но се отърва само с жълт картон. А трябваше да бъде изгонен с директен червен картон. 
И ето - след изтърпяване на наказанието си, наложено му по навик твърде мълчаливо от Съдийската комисия, 32-годишният съдия е пратен отново в Русе. Изглежда в комисията му предлагат своеобразна терапия след гафовете на мача с ЦСКА.
Помощници на Кабаков по тъчовете ще бъдат Петър Джугански и Мартин Ангелов. За правилата зад вратите ще следят Стефан Павлов и Димитър Желязков, а съдийски наблюдател ще бъде Димитър Костов. 
През есента при старта на първенството „Дунав“ победи „Септември“ в София с 2:0, а при домакинството си в Русе претърпя загуба с 0:1. 
Ето и мачовете от идния кръг: днес - „Черно море“-“Витоша“ /17.30 часа/, „Пирин“-“Славия“ /20 часа/, утре - „Берое“-“Ботев“ /15 часа/, „Левски“-“Лудогорец“ /20/, в неделя - „Локомотив“ /Пловдив/-“Етър“ /20 часа/.