Три презентации са включени в програмата  предстоящата MUFFIN Conference Ruse 2018, организирана от софтуерната компания „Мусала Софт“. Технологичната конференция ще се проведе на 28 април (събота) в Русенски университет „Ангел Кънчев“, зала 2Г.204. Регистрация за участие в нея може да се направи безплатно през сайта https://goo.gl/Tq4Qir. 
Това ще бъде трето поред издание на технологичната конференция в Русе, а лектори са някои от най-добрите експерти на „Мусала Софт“ в сферата на технологичните иновации, тенденции, процеси и меки умения. Конференцията включва както лекции, така и много полезни и практични съвети и реални примери, а също така е много добра възможност за създаване на професионални контакти. От 2014 г. насам, MUFFIN Conference е отворена за външни посетители и до момента е събрала над 4500 гости и над 150 лектори.
В презентацията си „Първи стъпки в TCM“ с начало в 11.30 ч. Бисер Николов, инженер интеграция и инфраструктура, ще разкаже за платформата за защита на корпоративни данни, която представлява корпоративно приложение за управление и съхранение на данните.   
В 12.40 ч следва презентацията на Искрен Величков, Аналитик компютърно осигуряване на качеството, а темата е „Kакво е да си QA - герой или лош вестоносец?“. Той ще разкаже защо е необходимо тестването и какво представлява осигуряването на качеството. Искрен ще говори за това какви знания и умения са необходими и как ефективно да подобряваме качеството на разработвания софтуерен продукт. Гостите на лекцията му ще разберат как да бъдат герои, а не лоши вестоносци, които само намират проблеми. 
Третата презентация ще започне в 14.10 ч, след предвидената обедна почивка от 30 минути. В рамките на един час, Цветелин Павлов, екипен ръководител в русенския офис на „Мусала Софт“, ще разкаже „Как създадох Манол“. Той ще представи опита си с чатботовете, Microsoft Bot Framework и LUIS.