Тивериополският епископ Тихон от катедралния храм „Св.Александър Невски“ бе специален гост на Русенския митрополит Наум и на града за Възкресение Христово. Епископ Тихон води първото великденско богослужение в най-новия русенски храм „Всех Святих“, който бе осветен миналия септември. Стотици вярващи се стекоха в черквата, която е възстановена в памет на разрушената от комунистическия режим църква със същото име. Тивериополският епископ Тихон води службата на Разпети петък и след това тържествената възкресна литургия в събота срещу неделя. В съслужение с него бяха председателят на храма протоиерей Милен Цветков, дякон Орлин Янчев и свещеник Ивайло Райков. 
Богомолците бяха препълнили църквата, а когато епископ Тихон излезе, за да обяви „Христос възкресе!“, стана ясно, че отвън има още толкова миряни, дошли да запалят свещичка от благодатния огън и да отнесат в домовете си светлината и благослова. 
Специалният гост на епархийския архиерей взе участие и във втората празнична литургия, известна като Второ възкресение, която бе отслужена в неделя в русенския катедрален храм „Св.Троица“.