Русенци от всички възрасти се включиха активно във втория етап на благотворителната акция на Федерацията по борба и вестник „Утро“ за събиране на пластмасови капачки в помощ на болната от церебрална парализа Мими. Със средствата от капачките Русе ще помогне на Мими да получи специализирана количка и аксесоари към нея. Акцията върви и във Фейсбук на страницата „Предай нататък за Мими“. 
„Утро“ предаде преди време първата партида. Добродетелни съграждани събраха и ни предоставиха още 45 пълни с капачки туби, които ще бъдат предадени в най-скоро време. 
Няма как да не споменем и хората, събирали капачка по капачка. Безспорни шампиони са учениците от „Йордан Йовков“ и Спортното училище. Идеята бе прегърната още от бадминтонистите с треньори Росица и Стефан Христови, от гимнастиците в „Акро“ с треньор Димитър Митев, от стрелците с лък на треньора Йордан Джамбазов. Без никакъв инструктаж капачки събираха и работничките в спортен комплекс „Ялта“. 
Иванка Дякова и Еленка Петрова от Долапите пък ни донесоха на крака пълни туби от името на пенсионерския клуб. В редакцията дойде да даде своя принос и млада жена, която се представи простичко като Бисерка. Получихме капачки дори от Разград.    
„Утро“ и федерацията по борба им благодарят от сърце.
А акцията „Предай нататък за Мими“ продължава.