Автоизложението в Женева не е нито най-голямото в света, нито най-посещаемото, но участието в него е нещо като класирането на осемте най-добри тенисисти в турнира на шампионите през декември в Лондон. За да се стигне до него, са необходими много труд, постоянство и победи, а самото класиране вече е една голяма победа. Подобна е ситуацията и на автошоуто в града на Женевското езеро - щандовете там отварят най-добрите. А сред тях тази година е компанията за спортни суперколи „Sin Cars“ на русенския предприемач Росен Даскалов. Създателят на греховния шосеен болид „Sin R1“ /на български sin се превежда като грях/ ще представи нова хибридна версия на автомобила R1 550.
Новият „Sin R1 550“ плъг-ин хибрид добавя електрически мотор към конвенционалния двигател, който доставя 120 конски сили и 235 нютонметра /Нм/ към предните колела и с него болидът може да измине до 60 км само на електричество, при скорост до 100 км/ч. Батерията на новия хибрид е 12 kWh и работи при напрежение от 120 волта.
Това, разбира се, не са показатели на суперкола, но не трябва да забравяме, че на разположение е и 6,2-литров V8 бензинов агрегат с 450 „кончета“ и 637 Нм. Електрическото задвижване е по-скоро предвидено за градски пътувания, където болидът няма да харчи бензин и да отделя вредни емисии.
Комбинираната мощност на хибридната система е над 570 к.с. и 872 Нм, а от „Sin Cars“ обещават ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,5 секунди. Заради екологичното задвижване, теглото на „Sin R1 550 Plug-in Hybrid“ е със 180 кг по-голямо от това на конвенционалния модел.
Но при желание за нещо по-сериозно от „Sin Cars“ могат да предложат версия на хибрида с над 800 конски сили комбинирана мощност, постигната благодарение на суперчарджър към V8 двигателя. 
Цената на новия хибриден „Sin R1 550“ започва от 219 000 евро.