„Дунав“ спечели най-много медали от всички участници в държавното индивидуално първенство по тенис на маса за мъже и жени в „Арена Асарел“ в Панагюрище.
Теодор Александров не успя да стане трети път подред шампион на личното - тази година на финала той отстъпи на Станислав Голованов след седем геймов маратон - 3:4. По пътя към финала той отстрани и Петьо Кръстев, отново с 4:3, като Кръстев водеше с 2:0 гейма. В предния кръг от схемата шампионът срещна още един русенец - Павел Цолов - спечели с 4:1. Денислав Коджабашев отпадна от бившия национален състезател и многократен шампион на България Константин Парапанов с 3:4. Стефан Лъвчиев отпадна от Пламен Върбанов с 3:4. От двамата юноши на клуба - Огнян Тодоров и Константин Камбуров, единствено Камбуров се промъкна след груповата фаза до основната схема.
На двойки очаквано и безапелационно Александров-Коджабашев станаха шампиони за четвърти път подред! На финала разгромиха с 3:0 Петров-Вътов. Бронз на двойки взе Павел Цолов в партньорство с Даниел Иванов от НСА.
При жените Михаела Домова спечели цели три медала. Тя бе спряна от вицешампионката Мария Йовкова от „Стоянстрой“ /Пловдив/ на сингъл. На двойки жени с Есин Саид /НСА/ дойде вторият бронз, а в партньорство с Иво Йорданов от „Корабостроител 92“ /Варна/ дойде и третият бронз. Светослава Николова също излезе от своята група и влезе в основната схема, но в първия кръг срещна вицешампионката Йовкова.
Денислав Коджабашев стана шампион на смесени двойки с Мария Йовкова - този път те победиха миналогодишните шампиони Теди Александров и Полина Трифонова от „Корабостроител 92“.
За втора поредна година СКТМ „Дунав“ е с най-много медали от държавното първенство. Всички срещи на русенци бяха изгледани от благодетеля на клуба  Севдалин Вълнаров. Благодарение на него и на добрата организация в клуба „Дунав“ продължава да е един от водещите центрове на тениса на маса в страната.