Бившият национал Димитър Бербатов се прибра късно снощи от Индия и бе чакан на летище София от представители на bTV, но отказа да говори и да слезе по стълбите, докато не остане сам.

"Трябва ли да се караме? Защо идвате? Правите ме да изглеждам лош. Няма какво да казвам", каза Бербатов.

Вече бившият играч на Керала Бластърс напусна индийския клуб със скандал, като не скри критиките си към треньора Дейвид Джеймс в социалните мрежи.

"Най-лошият, е този, който се мисли за треньор. Най-лошите тактически съвети. Ритайте топката към гърдите на нападателите, след това те ще се оправят. Кой, по дяволите, играе така? Сезонът свърши! Време е да се прибирам у дома", написа Бербатов в Инстаграм.

Отговорът не закъсня. Един от вече бившите играчи на "Керала" - канадецът Йън Хюм написа в Туитър: "Мисъл на деня: Ако нямаш какво хубаво да кажеш, по-добре да замълчиш".

Привържениците на "Бластърс", сред които е и индийския футболен агент Балджит Рихал, също реагираха.

"Това е абсолютен срам! Тотална липса на уважение! Много непрофесионално от страна на Димитър Бербатов! Ако не си съгласен с треньора си, няма нужда да го изливаш по този начин в публичното пространство. "Керала Бластърс" и индийският футбол са по-добре без него! Добре, че се отървахме!, написа Рахал.