Популярната актриса Дина Шошева е късметлийката, която на 22 февруари спечели 4 458 172 от играта „6 от 49“, съобщи Българският спортен тотализатор. Щастливият фиш бе със седем числа, пълно комбиниране, на стойност 6.756 лева. Числата, помогнали на театралката, известна и с поезията си, да стане 94-ия тотомилионер, са 10, 18, 20, 21, 33 и 44, а залогът е направен в един от най-оборотните пунктове в града - този до Механото.
Дина е актриса в Русенския драматичен театър и тази година празнува своя 35-годишен юбилей на сцена. Споделя, че числата за нея са много важни и всяко едно число има своя символика. 
Играе редовно тото от 1978 година и пуска фишовете си само в един пункт. Разказва, че веднъж пропуснала тираж и тогава се паднали нейните числа.
„И късметът ми се разсърди“, смее се печелившата. Има специална тетрадка в която записва своите комбинации и определя себе си като „библиотеката на тотото“.
„Да вярват в себе си и късмета и да се вслушват в интуицията си“, пожела най-новата тотомилионерка на всички участници в игрите на тотализатора.