Лео Меси и Еден Азар са най-новите трофеи в бляскавата съкровищница на ловеца на автографи и снимки с известни спортисти Кирил Евтимов. Запаленият колекционер, който има здрави връзки с Русе по семейна и приятелска линия, хвана големите звезди на „Барселона“ и „Челси“ след мача между двата тима от Шампионската лига във вторник в Лондон и обра овациите във Фейсбук.
Кирил Евтимов е служител в Министерството на финансите и е известен с огромния брой звезди, покорени от чара и искреното му желание да се запознае и снима с тях. През декември роденият в Бургас икономист, който е женен за русенка и освен това е близък приятел на изпълнителния директор на „Дунав“ Ивайло Петков и старши треньора Малин Орачев, подари на легендата на ПСЖ и френския национален отбор Патрис Локо фланелка на защитника на дунавци Петър Патев. Трогнатият от историята на тръгналия от трета дивизия и стигнал до евротурнирите русенски тим Локо пожела успех на отбора и с удоволствие се снима с подарения екип.
„Хвана правилния човек“, гласи един от коментарите под снимката на Евтимов с Меси, но въпреки че успя да се увековечи с един от най-известните хора в света, ловецът продължава да дебне. Защото има още върхове за покоряване.