Временно е затворен пътят Варна – Добрич при разклона за с. Любен Каравелово; задръствания има и Прохода на Републиката, ограничено е движението по Е-79 между видинските села Ивановци и Срацимирово

Снегът започна да създава проблеми по пътищата в страната.

Временно е затворен пътят Варна – Добрич в двете посоки, при разклона за с. Любен Каравелово. Причината – обилен снеговалеж, снегонавявания и аварирал тежкотоварен автомобил на пътното платно. Очаква се ограничението да е в сила около 2 часа. От полицията съветват шофьорите да използват обходни маршрути.

Във Варненско вали дъжд, в Добричко – сняг. Покривката все още е малка, няма навявания, а снегът се чисти. 11

Зрители ни изпратиха снимки и видеоклипове със заснежения Проход на Републиката, където заради влошената метеорологична обстановка е имало задръствания.

Ограничено е движението и по международния път Е-79 между видинските села Ивановци и Срацимирово.

Едната пътна лента з е затворена поради аварирал тежкотоварен автомобил. Камионът е с турска регистрация, превозва плодове, а товарът му в момента се премества.

Няма данни шофьорът да е пострадал.

Шофьорите да тръгват на път само с автомобили подготвени за движение при зимни условия, като се движат с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост, призовават от Агенция „Пътна инфраструктура”.