Истинско улеснение за съвременните домакини, които нямат време, както и за любителите на пържената и печената риба, които обаче предпочитат някой друг да им я приготви, е новият магазин за топла риба на фирма „Славена 99“. Това всъщност е добре познатият на русенци магазин за готова риба в непосредствена близост до Кооперативния пазар, който вече се намира на ул. „Шипка“ 6, на 10 метра от стария магазин. Той беше открит на 8 февруари, а клиентите знаят, че там винаги може да намерят прясно приготвена топла рибка. Всеки ценител на рибните продукти със сигурност ще се изкуши от голямото разнообразие и няма да излезе с празна чанта.
Магазинът с марка „Дунав“ е зареден с различни видове пържена и печена риба. Управата на обектите се стреми да отговори на всички критерии и изисквания на клиента, като същевременно предлага максимално качество на прясно приготвените риби. Витрината на щанда е заредена с пържен шаран, толстолоб, бяла риба, сом, херинга. От дребните рибки посетителите могат да избират между облез, салака, шпроти и цаца. Идеална гарнитура към рибката са и пържените картофи, които също се предлагат в магазина на „Шипка“ 6. Голямото разнообразие при печените риби включва скумрия, скумрия филе, сом филе, толстолоб филе, пъстърва и сьомгова пъстърва. Продавач-консултантите ще ви помогнат да изберете най-подходящата риба според вашия вкус или този на вашите гости. 
Голямото преимущество на магазина, с което печели доверието на своите клиенти, е гаранцията за най-високо качество на предлаганата риба. За управата на магазина е недопустимо да предлага риба със съмнително качество и неясен произход. Редовно се зарежда с прясна дунавска риба от собствената борса в Тутракан, която е и лицензиран цех за транжиране на риба. Всичката стока, която се доставя в магазините на фирма „Славена 99“, пристига със задължителните документи и сертификати. А освен на качеството, ръководството следи строго и за поддържането на хигиената на високо ниво. Така факторите, които често отблъскват хората от подобни търговски обекти, са елиминирани. Изключително впечатление прави високото ниво на хигиена на търговската площ, перфектно поддържаните витрини и спретнатият външен вид на продавачите. 
Благодарение на креативното и насочено към клиента мислене от управата на магазина предлагат и допълнителна услуга. С нея клиентите могат да изберат жива риба от съседния и добре известен на ценителите на рибни продукти магазин „Дунав“, която може да се приготви на място по тяхно желание. 
Предлаганите пържени и печени риби се характеризират с изключително високи вкусови качества на достъпни цени, като постоянно се предлагат и промоции. Освен на качеството, държим и на изгодните цени, казват в магазина. Това е и тяхната формула за превес над конкуренцията. А разнообразието от топла риба, което цари в магазина, може да се превърне в идеалното решение за прекрасен обяд или чудесна вечеря. 
Клиентите, които искат да преоткрият качествата на истински добрата и прясно приготвена риба, задължително трябва да посетят магазина на ул. „Шипка 6“ непосредствено до магазин „Дунав“. Той работи всеки ден от 8 до 19 часа, а в неделя от 9 до 14 ч.