Доскорошният началник на Криминална полиция във Ветово главен инспектор Станислав Станчев оглави районното управление на МВР в града. Той прие поста от  главен инспектор Наум Наумов, който се пенсионира на 29 януари поради навършване на пределните за служба във ведомството 60 години.
Станислав Станчев е на 40 години и повтаря стъпките на Наумов. Кариерата си той започва в Детска педагогическа стая във Ветово по времето, когато началник на службата бе Наумов. Впоследствие Наумов става шеф на Криминална полиция, а Станчев оглавява Детска педагогическа стая. След назначаването на Наумов за началник на районното управление преди три години, Станчев оглавява група Криминална полиция и работи много активно за разкриване на криминалните престъпления в трудния за работа ветовски район, прочут като център на телефонните измами.
Това дава основания на ръководството на областната дирекция на МВР да му гласува доверие за титуляр на ръководния пост и да предложи на министър Валентин Радев да издаде съответната заповед.