Музикалният благотворителен проект за деца „Маргаритка“ е сред тримата финалисти в най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп „Промяната“ и ще се бори за голямата победа в четвъртото издание. Онлайн гласуването вече приключи, като след изключително оспорвана надпревара в продължение на три седмици проектът на две момичета от Разград и Русе - Вики от „Мастило“ и Яна Липованска - беше избран да продължи в следващия етап на конкурса. Той цели да осигури висококачествено музикално и 3D видео съдържание на български език за децата до 5 години. Освен него за победата ще се борят проектите „Оле Мале“ и „Сингъл Степ“, а финалистита бяха определени след онлайн гласуване с рекордните 64 060 участници.
Проектът „Маргаритка“ започва от един компактдиск, в който участват приятели на Вики - български изпълнители и музиканти. Заедно записват диск с детски песни, някои от които вече имат и видеа, а благодарение на продажбите има построена детска музикална площадка. Целта е да направят втори албум и с парите от него да изградят още една площадка. 
Големият победител в „Промяната“ ще бъде избран на 12 февруари и ще получи безвъзмездно финансиране от 30 000 лв., а другите двама финалисти - по 15 000 лв.