Празникът на любовта ще започне още на 12 февруари в Мол Русе, като всички посетители ще могат да изтеглят своята валентинка от стената на любовта и да се включат в томболата, която търговския център организира. Този път наградите са повече от една, а именно - романтична вечеря за двама, романтична фотосесия и 5 билета за кино, отново за двама.
На 12-ти ще стартира и новата кампания на Мол Русе, в която жителите и гостите на града ще могат да кажат какво мислят по важни въпроси от живота и ежедневието на всеки от нас. Разбира се, първият въпрос е „Какво е любовта?“. За целта на партера на мола посетителите ще открият черна дъска и тебешир, така всеки ще може да напише какво е за него любовта. Най-интересните и впечатляващи отговори ще бъдат качени в албум във Фейсбук, който ще бъде актуализиран след всеки нов въпрос. 
На 14 февруари от 16 часа ще започне търсенето на най-романтична двойка. Всички влюбени ще могат да се снимат безплатно пред черната дъска на любовта от професионален фотограф, а в допълнение ще получат и сладък подарък. Снимките ще бъдат качени в романтичен албум в страницата на Мол Русе във Фейсбук.
Както се казва, „Виното може да не е любов, но показва пътя към любовта“, затова по стара българска традиция Мол Русе ще отбележи и празника на благословената напитка. От 16 часа ще започне дегустация на вина, създадени с много любов от винарна в русенския регион.
Но какъв празник би бил, ако няма музика и танци?! За целта са поканени професионални танцьори от  русенска школа по суинг танци, които от 18.30 часа ще проведат безплатно практическо занимание за запознаване със стила Линди Хоп. Няма възрастови ограничения - нужни са само удобни обувки и добро настроение! Ще се забавляваме и танцуваме на воля!
Отпразнувайте Деня на влюбените в Мол Русе, къде другаде, казват домакините от най-големия търговски център.