Кои са тримата футболисти, които трябва да пристигнат на проби в „Дунав“? Такива поне бяха заявките на старши треньора Малин Орачев след загубата в контролата срещу „Кайсар“ с 0:1.
Първият е прословутият сенегалец, който трябва да пътува от Сърбия за лагера в Анталия, научи „Утро“. Визата му вече е готова и той би трябвало да направи днес първа тренировка.  
Вторият футболист е латиноамериканец, за когото на този етап знаем твърде малко. Той е нападател.
Третото евентуално попълнение е алжирец с френски паспорт. Става дума за играч с офанзивни функции, който може да играе и като нападател, и като халф. 
Според изпълнителния директор на ФК „Дунав“ Ивайло Петков и тримата би трябвало да са от днес на разположение при Орачев.
Попитахме Петков какво мисли за бразилеца Виктор Санчес, чиято първа проба бе през второто полувреме с „Кайсар“.
„Наблюдавахме го дълго време и мисля, че не сбъркахме. Технически стои много добре. И с просто око се вижда, че трябва да навакса с физическата подготовка“, каза Петков за „Утро“.
Според него отборът играл прилично в проверката срещу казахстанците.
„Момчетата започнаха да си вярват повече. Пролича си обаче, че имаме проблеми в завършващата фаза. Там просто няма човек, който да нанесе последния изстрел“, аналазира изпълнителният шеф.
Отборът на „Дунав“ ще играе днес третата си контрола на лагера в Анталия , а негов съперник ще е украинският „Черноморец“ /Одеса/.