Номинациите за президент на БФС с авторство клубовете са си голяма веселба. „Левски“, „Славия“ и други вече декларираха подкрепата си за Борислав Михайлов, а кандидатурата на Любослав Пенев бе издигната вчера от... „Черноморец“ /Ноевци/!
Първото, което може да си помисли човек, е, че „сините“ и „белите“ си правят лоша услуга. Хем се натягат на Боби, хем провокират подозрения, че шефът на футбола ще им върне жеста - къде със съдии, къде със „съвети“ пред съответните комисии да се държат нежно при заплетени ситуации с тези клубове. 
Аз на тебе, ти на мене - такава е логиката. И това си е така дори със задна дата - някои отбори винаги са по-напред пред уж всички равни и еднакво любими в сърцето на биг боса. Даже Михайлов няма нужда от такава мечешка подкрепа, защото е ясно, че и без нея си е опекъл баницата. А то си личи и от факта, че всички в Първа лига се страхуват да му скочат, щом Пенев опря до рамото до отбор от областната група на Перник. 
На Запад си е друго - излиза кандидатът и казва: „Ето моите претенции да управлявам футбола. Това е моят екип, съдете и мислете дали ще свърша работа!“
И толкова. Няма инициативни комитети, декларации, няма обяснения в любов и клетви за вярност.
У нас обаче сме царе на атрактивните автоголове. С асистенциите на „Славия“, „Левски“ и други клубове новият стар шеф на БФС ще трябва да вади и в бъдеще топката от мрежата. Но той играе тази игра отдавна, така че едва ли му пука особено.