Бившата баскетболистка на „Дунав 8806“ Виолина Кочева напуснала „Хасково“ в посока „Берое“ след огромен скандал с треньорката на хасковлийки Елена Станкова.   
„След загубата срещу „Берое“ прехвърчаха искри между мен и Елена. Тя ме обвини в предателство. След мача ме нападна с много остри думи и ме обвини за загубата. После и мъжът й ми се нахвърли. Казаха, че съм безобразна. Може би са искали да вкарам 50 точки“, разказва Кочева пред сайта Бгбаскет. 
На следващия ден й се обадила щерката на треньорката - Станислава Станкова /спортен директор/. Казала й, че има оферта от „Берое“. Кочева отговорила, че не иска да играе никъде и че слага край на кариерата си. После звъннала треньорката на „Берое“ Таня Гатева, която обяснила на Виолина, че хасковлии я предлагат на тима от Стара Загора.  
В нов разговор със Станислава Станкова Кочева настояла да си получи двете заплати, без да знае още, че „Хасково“ иска да я изтъргува с трансферна сума. Понеже от „Берое“ проявили интерес към Виолина, Станкови веднага вдигнали цената по трансфера.
„Явно видяха, че могат да изкарат пари от мен. В едно от интервютата си казаха, че ме направили „апетитно ястие“.
А преди я наричали „замразена стока“.