Момчетата и момичетата от Централния клуб на привържениците „Дунав завинаги“ избраха най-добрия футболист на русенския тим през 2017 година. Те проведоха вътрешно гласуване на 16 декември, а след обработка на резултатите станаха ясни и хората Топ 3.
Номер 1 на „Дунав“ през сезона е вратарят Станислав Антонов, произнесоха се феновете. Негов първи подгласник е бившият вече централен нападател на тима Мирослав Будинов. Трети точков актив при допитването събра фланговият нападател Бирсент Карагарен.
Феновете от „Дунав завинаги“ ще тръгнат днес към стадиона в „Здравец“, за да наградят избраниците в анкетата. Кратката церемония ще се състои преди първата тренировка на отбора, насрочена за 15 часа. 
Доколкото „Утро“ разбра, Антонов ще получи картина, работа на русенски художник. Всички в Топ 3 ще бъдат отличени с плакети и грамоти.
Феновете са готови и със специален жест по адрес на бившия вече старши треньор на „Дунав“ Веселин Великов. Те са подготвили специално послание към него, в което му благодарят за отличната работа, извела отбора до исторически успех с четвърто място в Първа лига и участие в Лига Европа. Великов ще получи наградата си към края на седмицата, когато се очаква да пристигне в Русе. 
На грамотата, подготвена за него, пише още: „Нека „Дунав“ да остане завинаги в сърцето ти!“
В скоро време феновете от „Дунав завинаги“ ще имат повод за радост. Те очакват с нетърпение да получат новото си клубно помещение на булевард „Фердинанд“. Клубът, както се полага, ще бъде открит със скромно тържество.