Вратарят на „Дунав“ Мартин Луков е пред преминаване в „Пирин“, гръмнаха вчера някои електронни издания. В края на декември пък го пращаха в „Черно море“. Новината за пореден път се оказа фалшива. А и изпълнителният директор на клуба Ивайло Петков го каза ясно: „Луков остава при нас!“.
Информацията за Луков идва на фона с изреченото първо пред „Утро“ от старши треньора на „Дунав“ Малин Орачев, че един от тримата вратари - Антонов, Луков и Конов, може би ще бъде преотстъпен или продаден в друг отбор. Тъй като тримата били равностойни.
Та на фона с думите на Орачев някой вероятно разсъждава така - Антонов е твърд титуляр, няма как да е той. Конов е първият му дубльор, пък и е от Русе. Луков се възстановява от контузия и скоро може да не хване ръка. Я да го пратим в Благоевград, където останаха без Благой Макенджиев.
„Утро“ направи неколкократни опити да се свърже вчера с Луков, за да разбере къде почва истината и къде свършват фантазиите на сайтовете, но той така и не отговори на повикванията.