Хората като си нямат работа, си я намират. Като някакъв потребител в интернет „с богата история и висок рейтинг“, създал „списък на хулиганските организации“, разбирай фенски групи. Под един знаменател в Уикипедия били поставени най-популярните български фен общности. В списъка се мъдри и „Дунав“ с фракциите си „Дунав завинаги“, „Ривърсайд Бойс“ и „Здравец Изток Фронт“.  Дългият поменик цитира още фенклубове до „грандове“ като „Локо“ /Мездра/ и „Спортист“ /Своге/.
Първо да кажем, че е някак пресилено феновете на „Дунав“ да бъдат записани като хулигани. Ние такава групировка в Русе не познаваме. Е, има отделни зрънца, но те дори не са част от организираната структура „Дунав завинаги“ и другите фракции.
Виж, списъкът трябва да се разшири с цитиране на фенове от областните футболни групи. Там на моменти си е направо страшничко. Тълпата влиза на терена и подкарва наред и съдии, и футболисти. Точно в този случай може да се говори за хулигански клетки.
Другото - някой да напомни за себе си с измислен списък, колкото да насъсква допълнително за някакви изстъпления, си е глупост и евтина хитрина, която няма нищо общо с истината.