Новата 2018 г. ще бъде повратна за много, които са решили да променят своя живот. Основна тенденция през нея ще бъде затвърждаването на материалните и духовните ни позиции. Тези, които са уверени в себе си и действат честно и открито, несъмнено ще постигнат успех. Други, които се опитват да хитруват, със сигурност ще попаднат в трудни ситуации.
Събитията, в които може да бъдете въвлечени през януари, ще ви помогнат да изясните своите желания. Не бързайте да се разстройвате, ако се наложи с нещо или някого да се разделите - преди всичко това ще бъде разчистване на място за нещо ново в живота ви.
Февруари и март ще ви се наложи да се трудите здраво - някой може да поработи върху емоционалното си развитие, друг да се заеме с изучаването на нови области на знанието, трети да посвети времето си на обичайната си работа. Но всичко това няма да е напразно. В края на пролетта всеки ще види плодовете на своя труд.
Април ще е един от най-приятните месеци, защото ще е наситен с много романтика и любов. Без значение е дали имате любим човек, или не, всеки ще усети живителния дъх на пролетта.
Летните месеци ще бъдат доста активни. Особено плодотворна ще бъде творческата работа. Не пропускайте този период и направете това, което отдавна отлагате. Отнасяйте се разумно по всички финансови въпроси.
Септември и първата половина на октомври ще донесат известно безпокойство за онези, които дотогава все още не са определили своите цели. Не мислете дълго, последвайте сърцето си. Това поне ще бъде приятно.
Есента на 2018 г. ще стане повратен момент в живота на мнозина: всички промени ще доведат до много положителни емоции и оптимизъм. Позволете си да помечтаете за това, което според вас никога не ви стига. Може и да постигнете заветната цел.
Декември ще бъде относително лек и спокоен. Общувайте с тези, които обичате, и не забравяйте за себе си: обичайте се, поглезете се и се развивайте.

Овенът пренарежда приоритетите си

Тази година ще имате много енергия, която е най-добре да вложите в кариерата си. Благодарение на усърдието и упоритостта си ще можете да постигнете всички поставени цели. През първите месеци на годината, отношенията ви може да бъдат в застой. Ще бъдете прекалено чувствителни на тема чувства. Няма да имате проблеми да действате уверено и да вземете ролята на лидер. Пролетните месеци ще ви донесат нови и нетрадиционни идеи, но заради прекомерно мечтаене ще възникнат трудности в концентрацията. По отношение на връзките, вашата упоритост ще се докаже отново. В периода на по-топлите месеци може да очаквате мир в личния си живот. Връзките и отношенията ви ще бъдат много лоялни и почтителни. През лятото ще настъпи благоприятен период за кариерата. Вашата способност да анализирате и да стигате до сърцето на проблема е в разцвета си. Но внимавайте със здравето си, не трябва да се изоставяте прекалено много за сметка на работата си. През есента голяма част от вниманието ви ще се насочи към семейството, ще намерите помощ и енергия сред най-близките си хора. Докато сте концентрирани, никоя пречка няма да ви се стори прекалено голяма. В края на годината ще наредите приоритетите си, ще разберете какво е важно за вас и това ще ви помогне да започнете 2018 с определена цел.

 

Романтика и страст очакват Телеца

Предстои ви много положителна година, особено по отношение на кариерата. Вие сте отговорни и надеждни, не се страхувайте да покажете на какво сте способни. Просто си поставете цел, бъдете упорити и никой проблем няма да ви се стори прекалено голям. Точно в началото на 2018 г. ще почувствате силна физическа и умствена енергия. Ако има дребни препятствия, лесно ще ги преодолеете. Няма да ви липсва мотивация. През пролетните месеци сетивата ви ще бъдат обострени. Работата и кариерата ви ще преминат на заден план. Ще се фокусирате върху любовта, изкуството и всичко, което намирате за красиво. Очакват ви романтика и страст. Необвързаните ще имат шанс да създадат нова връзка, а намерилите любовта ще се насладят на хармония. През лятото настроението ви ще е добро, ще процъфтявате особено в бизнеса и финансите, ще изпъкнат организационните ви умения. Няма да има неочаквани обрати във връзките и взаимоотношенията. Есенните дни ще ви донесат предимства в работата с хора. Не се страхувайте да използвате това както в личния си живот, така и в работата. Обаче не трябва да ставате арогантни, защото това може да ви изиграе лоша шега. През зимата ще трябва да вземете сериозно решение, а това може да ви смути. Може би някой ще открие вашите слабости.

 

За Близнаците е време за промяна

2018-а ще бъде доста забързана за вас, особено в средата на годината. Вие сте интелектуални и чувствителни, използвайте тези качества, когато решавате проблеми или преодолявате препятствия. В първите месеци може да възникнат някои проблеми във взаимоотношенията, защото сте склонни да ставате емоционално недостъпни и дори да отричате емоциите си. Желанието ви да се борите за вашите собствени вярвания може да ви донесе проблеми. Внимавайте да не прекрачвате границата. Този период обаче ще е добър за кариерата ви. Няма да има нищо, което да ви разсейва. Темпото, което ще си поставите, ще се задържи през цялата пролет на 2018 г. В средата на годината ще бързате най-много. Възможно е тогава да срещнете човек, който може да развали баланса ви. Може да е сродна душа, нов приятел или запознанство в работата. Ще си паснете веднага. Ще имате успех и в работата. Сега е времето да направите промяна. Вероятно първоначално няма да знаете какво да правите, но накрая ще успеете ефективно да организирате времето си и ще постигнете всичко, което желаете. През есента ще се успокоите отново. Поглезете половинката си, реванширайте се за всички моменти, които сте прекарали в работа. Ще намерите хармонията отново. Хармоничен ще е и краят на 2018 г. Грижете се за здравето си.

 

Ракът ще преживее приключения

Родените в този емоционален зодиакален знак могат да очакват година, изпълнена с прекрасни преживявания. Ще постигнете велики неща по отношение на кариерата и личния си живот, ще сбъднете мечтите си и ще изпълните повече от едно от очакванията си. Може да срещнете и трудности, но наградата, която ви очаква накрая, си струва. Началото на 2018 г. ще донесе хармония във взаимоотношенията ви, ще бъдете общителни, лесно ще създавате нови връзки. Но когато става въпрос за лични и интимни неща, ще оставите чувствата да ви ръководят. Разумът ще отстъпи на чувствата. В тези моменти ще сте уязвими и трябва да внимавате пред кого се разкривате. Пролетта е благоприятна за кариерата ви, ще бъдете решителни и ще решавате проблемите с лекота. През летните месеци ще преживеете и малко приключения. Просто трябва да сте с правилните хора или да спрете да се страхувате да отидете на пътешествие. Ще натрупате и много опит и увереност. В началото на есента ще имате друг благоприятен период за развитие на кариерата и няма да ви липсва мотивация. Може да придобиете добър самоконтрол, който ще ви бъде от полза, когато общувате с хора. Същевременно ще дадете всичко от себе си, за да задържите хармонията във взаимоотношенията с приятелите и в семейството. Отчасти това е причината, заради която дългосрочните ви връзки ще процъфтяват в края на 2018.

 

Лъвът постига хармония във взаимоотношенията

Хората, родени в този огнен зодиакален знак, са много енергични, благородни и имат лидерски умения. Благодарение на характера си, ще можете да извлечете положителното от трудностите, а това ще ви помогне по пътя ви. Според звездите можете да очаквате успешен период, особено в края на годината. В началото й е възможно да изпитате нужда да се застъпите за себе си, независимо от обстоятелствата. Когато става въпрос за комуникация, особено във взаимоотношенията, ще трябва да правите компромиси. Но точно сега, вие не мислите за тях изобщо. Пролетта ще задвижи личния ви живот. Няма да ви липсва компания от срещуположния пол, флиртуване и приключения. Има голям шанс за нова връзка. В средата на годината очаквайте трудности. Безпокойство ще забави вашето темпо на работа и може да се окажете в задънена улица. Препоръчително е да поправите допуснатите грешки възможно най-скоро. Този период не е подходящ за почивка, по-добре е да изчакате за по-подходящо време. Хубаво е да се фокусирате и върху семейството си, защото там ще намерите подкрепа и спокойствие. Есента обещава професионалният ви живот да се успокои, вече ще сте превъзмогнали най-лошото. Сега е време да обърнете внимание на връзките си. Не се страхувайте да направите следващата крачка. Краят на годината обещава повишение в кариерата и хармония във взаимоотношенията.

 

Девата попада във въртележка от събития

2018 г. ще бъде спокойна за вас. Вие сте трудолюбиви, честни и обичате всичко да е под контрол. Това гарантира, че кариерата няма да бъде в опасност. Но точно в началото на годината ще попаднете във въртележка от събития. Ще бъдете заредени с много положителна енергия, която ще предавате на хората около вас. Може да срещнете и потенциални партньори. Обаче докато връзката ви не е официална, внимавайте с ревността. Това може да обезкуражи половинката ви. С настъпването на лятото личните ви връзки ще бъдат хаотични, но поне в кариерата ви всичко е спокойно. Достатъчно е да поддържате това темпо и да оставите греховните мисли да излизат на повърхността след работа. Лятото обещава силно чувство за морал. След предишния див период събитията около вас най-накрая ще се успокоят, а това ще ви даде достатъчно време, за да изясните приоритетите си и да прецените дългосрочните си цели. В работата ще имате добри организационни умения и това ще бъде забелязано. Ще се чувствате най-добре около приятелите и семейството си. Преходът към студените месеци ще ви донесе нерешителност по важните въпроси. Ако сте на път да вземете важно решение, по-добре го отложете за по-късно. Ситуацията във връзките и взаимоотношенията ще бъде хармонична. В края на годината дългосрочните ви връзки ще са във възход.

 

Везните най-накрая ще имат малко почивка

Спокойна година се очертава за хората от този чувствителен, но амбициозен знак. Най-накрая ще имате малко почивка, но не се тревожите, че ще се отегчите. Предстоят ви интересни преживявания, особено в кариерата. В личния живот не очаквайте значителни обрати. Дългосрочните ви връзки ще бъдат в хармония. Началото на годината ще бъде спокойно. Научили сте се да се справяте със забързаните периоди без затруднение, така че няма да се разсейвате лесно. Вашата увереност може да ви бъде полезна в работата. С пристигането на пролетта, ще настъпят напрегнати дни. Ще преживявате всеки момент, а това ще ви направи по-чувствителни в личните връзки. Човек от срещуположния пол може да ви нарани много или обратното - да предизвика силни положителни чувства у вас. Лятото ще преживеете със спокойно темпо на работа. Няма нужда от бързане, но не трябва и да изоставате. Свободното си време посветете на спорт, разходка сред природата или на близките хора. Ще се заредите с енергия, която ви е липсвала през първата половина на годината. През есента ще се справите бързо с решаването на различни проблеми. Към края на годината заради позитивната енергия в личния живот необвързаните могат да очакват интересни запознанства. За да получите това, което искате, ще трябва да вложите много усилия, но ще си заслужава.

 

Скорпионът е зареден с положителна енергия

За представителите на този зодиакален знак, които са самоуверени и упорити личности, годината ще бъде положителна, особено първата й половина. Заради характера си ще имате успех в работата, където ще постигате всичко, което пожелаете. Още в началото на годината ви очаква много положителна енергия. Ще се движите директно към вашата цел, но внимавайте да не бъдете прекалено безскрупулни и да нараните близък човек. В началото на пролетта хората ще се разбират много лесно с вас и ще намират общи неща, това може да се окаже магнит за потенциални партньори. Единственият недостатък ще бъде прекомерната доверчивост, от която ще страдате. Топлите летни месеци ще донесат затишие в личните взаимоотношения. Фокусирайте се върху работата си, ако не искате да си създавате проблеми. Особено през месец юли. Благодарение на добрите си организационно умения ще успеете да спасите ситуацията, но ви предстоят трудности. Положението в кариерата ви ще се успокои през есента. Но могат да възникнат дребни проблеми във взаимоотношенията. Насочването на гнева от работата към партньора или семейството, не е добра идея. В края на годината ще преживеете нещо непознато и ново. За кариерата обаче нещата, които не сте успели да свършите досега, вече са изгубени. Ще трябва да понесете последствията от това.

 

Стрелецът има нови и свежи идеи

Очакват ви много неща през 2018 г. Отличавате се с умението да вземате бързи и точни решения, така че не се очакват проблеми в отношенията и кариерата. Началото на годината ще ви донесе постижения, особено от личен характер. Може да очаквате хармония и взаимност в дългосрочна връзка. Ще се насладите на спокоен период, като това се отнася и за вашите близки и приятели. Необвързаните сред вас обаче ще имат трудности в общуването със срещуположния пол, затова е по-добре да вложите всичката си енергия в кариерата. Пролетта ще ви изпълни с енергия, ще имате ярко въображение и ще можете да вземате решения бързо. Новите и свежи идеи няма да са проблем за вас. Ако се фокусирате върху работата в този период, ще можете да направите големи промени и ще имате успех. След този забързан период заслужавате почивка през лятото, а и наистина имате нужда от това. Заради извънредната работа и преумората е възможно да допускате грешки по невнимание. Есента ще донесе безгрижен период, през който връзките ви ще процъфтяват. Различни потенциални партньори ще се появят в обкръжението ви и необвързаните представители на зодията ще се насладят на забавления. Краят на годината ще бъде доста рационален за вас. По това време ако се опитвате да постигнете нещо в кариерата, няма да си заслужава. 

 

За Козирога е важно да научи урока си

Предстои ви предимно положителна година, в която ще има различни събития, положителни и отрицателни. Важното е да научите урока си. Благодарение на своя характер и склонност към трудолюбие винаги ще намерите начин да разрешите всеки проблем. Началото на годината ще донесе желание за борба в това, в което вярвате, което пък може да доведе до проблеми. Ако сте прекалено инатливи по време на конфликт с някой авторитетен човек, ситуацията може да не завърши добре за вас. Важно е да останете спокойни, да оцените ситуацията реалистично и да знаете кога си заслужава да рискувате и кога е по-добре да отстъпите назад. С пролетните месеци ще бъдете привлечени към всичко ново. Необвързаните ще преживеят много приключения и флиртове, случайните запознанства могат да прераснат в любов. Всичко, което трябва да направите, е да опитвате упорито и настоятелно. Обстановката в кариерата ще се успокои, проблемите ще бъдат превъзмогнати и ще навлезете в правилното темпо. Сега е точното време да покажете на какво сте способни. През есента очаквайте проблеми в личния живот, защото ще бъдете привлечени към забранения плод. Вашите чувства ще бъдат силни, но вие ще дадете най-доброто от себе си, за да не го покажете. От друга страна, по отношение на работата ще имате тих период до края на годината.

 

Водолеят ще се справя с проблемите с лекота

През тази година можете да очаквате успех в кариерата, във взаимоотношенията всичко ще бъде стабилно без значителни промени. Отличавате се с иновативни идеи, затова ще се справяте с проблемите в живота с лекота. Очаква ви и успех в кариерата. Началото на 2018-а ще донесе забавяне в амбициите. Вместо върху кариерата, ще бъдете фокусирани предимно върху връзките. Склонни сте да се изолирате от останалите, ще се чувствате по-добре сами. Ситуацията ще се обърне изцяло през март. Ще се заредите с много положителна енергия, умът ви ще работи бързо. Ще вземете най-доброто от този период и в кариерата ще получите много важни контакти. През летните месеци ще се справяте страхотно в работата, но ще трябва да поддържате постояно темпо. Този топъл период ще бъде най-благоприятен за необвързаните сред вас, защото потенциалните партньори ги очакват. Ще чувствате силна връзка между вас и човека, когото срещнете. Есента ще бъде благоприятна за дълготрайните връзки, които ще бъдат стабилни и хармонични. Обстановката в кариерата ще бъде скучна. Вероятно вече сте имали своя шанс и сте го пропилели. Настъпващият край на 2018 г. ще ви донесе силна умствена енергия. Сега е моментът да се фокусирате върху обучението, защото не знаете кога вашите знания ще ви бъдат полезни.

 

Рибите ще имат уникални шансове

Дръжте очите си отворени, особено през пролетта. Ще имате шансове, които може да не се случат отново. Вие сте чувствителни и съпричастни, същевременно сте отговорни и надеждни и това ви дава голямо предимство в създаването на бизнес контакти чрез междуличностни връзки. Точно в началото на годината ще имате сравнително лесен период. Ще бъдете много дружелюбни и непринудени в общуването, ще привличате хора близо до себе си без усилия. Можете да използвате това като предимство както в кариерата си, така и в личните си връзки, ако желаете да срещнете някого от противоположния пол. Пролетта ще имате големи шансове за израстване в кариерата. Желанието за материален успех ще ви мотивира и ви ръководи. Ще притежавате огромен самоконтрол и умения за управление. Трябва да бъдете упорити в усилията си и скоро целта ви ще бъде пред вас. Лятото ще ви помогне да обърнете внимание на връзките. Важно е да се реванширате на половинката си за всичкото време, което сте прекарали в работа. Това е единственият начин да избегнете конфликти. Някои от вас ще имат голям шанс да срещнат сродната си душа, да се влюбят. През есента ще се опитате да направите всички около вас щастливи и ще искате да живеете в хармония с тях. С настъпващия край на 2018 г. ще се фокусирате отново върху работата си.