23-годишна студентка се преобърна три пъти по таван в района на Помпената станция по спускането преди разклона за Щръклево по пътя от Разград за Русе и за радост се размина без наранявания. Инцидентът стана около 11 часа вчера на зеледен пътен участък. 
Момичето от Разград идвало на държавен изпит в Русенския университет, но опелът му се унесъл, излязъл от пътя и започнало търкалянето, което приключило със спиране на колелетата. Въпреки уплахата младата шофьорка успяла да излезе от смачканата кола и се обадила на тел.112.
На място пристигна линейка от Спешна помощ, която я откара в Университетска болница „Канев“, където обстойният преглед не установи контузии и тя отиде в КАТ да попълни протокол за пътния инцидент.
Още четири катастрофи само с материални щети са станали през последните два дни. В 18.20 часа кола се блъснала в дясната мантинела на бул.“България“ и не успяла да потегли. Очевидци видели, че от нея излизат момче и момиче и тръгват пеш и се обадили на тел.112. Преди полунощ пък на моста над ЛВЗ в парапета катастрофирала друга кола, чийто шофьор също изчезнал.
Вчера сутринта на бул.“България“ пикап се блъснал в багажника на лека кола до бензиностанция „Лумакс“, а от удара двете возила са препречили платното. До изтеглянето им движението е било пренасочено в лявото платно в посока Дунав мост. По същото време две коли се нанизали една в друга на завоя преди 9-ти километър в посока Бяла.