Ето и една добра новина. Ева Лонгория е бременна. Звездата от "Отчаяни съпруги" очаква първото си дете на 42-годишна възраст. Това съобщава испанският сайт "Hola", но новината беше потвърдена и от говорителя на актрисата за сайта "People".

Американското списание съобщава още , че Ева Лонгория е бременна в четвъртия месец и че чака момченце. Това е една щастлива новина за нея и съпруга й 49-годишния Хосе Антонио Бастон, който е президент на "Televisa", най-голямата медийна група в Латинска Америка.

Двамата са заедно от 2013 г., преди две години се сгодяват в Дубай и през май 2016 г. се женят в Мексико. През 2015 г. Ева Лонгория споделя пред "People" желанието си да стане майка. "Вече отпразнувах 40-та годишнина и се питам: Дали вече не е прекалено късно? Вече трябва да мисля за това да имам едно дете, след като вече имам всичко".

В крайна сметка Ева и съпругът й ще си увеличат семейството си следващата година. Хосе Антонио вече е баща на три деца. Хосе, Тали и Мариана са децата му от бившата съпруга Наталия Есперон. Преди брака си с Антонио Бастон Ева Лонгория беше омъжена за френския баскетболист Тони Паркър. Грандиозната церемония се състоя в Париж през 2007 г. Те се развеждат през 2011 г., след като една жена споделя пред пресата за изневярата на баскетболиста.