Инж.Валери Иванов и д-р Милко Борисов са новите председатели съответно на областната и общинската структура на политическа партия АБВ в Русе. Те бяха избрани на проведените в събота две извънредни конференции, след като от двата поста се оттеглиха Венцислав Великов и Стилиян Стефанов поради нараснали лични и служебни ангажименти. Те остават редови членове на политическа партия АБВ в Русе.
Областната структура беше оглавена от председателя на Съвета на директорите на Драгажния флот инж.Валери Иванов, избран единодушно от делегатите от осемте общини в областта. Председател на общинския съвет на партията стана съдовият хирург д-р Милко Борисов. И двамата нови лидери са общински съветници в Русе.
Гост на двете конференции беше председателят на политическа партия АБВ Константин Проданов. Той запозна обстойно делегатите с процесите, които протичат в партията на централно и на местно ниво. И подчерта, че трябва да се направи всичко възможно партия АБВ да се представи достойно на местните избори през 2019 година.