Членовете на Централния клуб на привържениците „Дунав завинаги“ призоваха футболните фенове да изпълнят трибуните на Градския стадион за мача на 15 декември от турнира за купата на България между техния отбор и „Левски“ /Сф/. Двубоят от четвъртфиналите от турнира ще започне в 16.30 часа. Както писа вече „Утро“, цената на билета ще е 5 лева. С този мач ще бъде сложен край на сезона. Евентуална победа на дунавци ще означава, че те ще се класират за полуфиналите напролет и че ще намерят престижно място поне в Топ 4 на надпреварата.    
„2017 година ни предложи множество исторически моменти и мачове. Не липсват и трудности, които напоследък ни съпътстват. Въпреки това завършваме годината със съдбовна среща. Любимият ни „Дунав“ приема „Левски“. Изключително важният двубой е на 15 декември. От „Дунав завинаги“ отново ще сме на стадиона, за да подкрепим „драконите“. Елате и вие!“, пишат най-верните привърженици на отбора. 
В навечерието на мача те ще организират среща с част от основните футболисти на русенския тим и със старши треньора Малин Орачев. Тя ще се състои утре и ще започне в 18.30 часа в зала 2 на хотел „Рига“.
„Искаме да видим и да чуем от извора какво се случва в отбора, за да се опитаме заедно да преодолеем трудностите“, добавят феновете от „Дунав завинаги“.
Със сигурност тази среща ще бъде много интересна, тъй като ще бъдат повдигнати много ключови въпроси. Отговорите пък ще бъдат още по-любопитни, особено като се има предвид циркулиращите напоследък слухове, че някои от играчите на „Дунав“ уж били твърдо решени да поискат през зимата от клубното ръководство разтрогване на договорите си. Мълвата разнася имена на играчи, който са гръбнакът на отбора.